d

Нашите производи

Нашите рециклирани производи го решаваат проблемот со текстилниот отпад.

buy recycled

и слушни ја нашата приказна со која сакаме да ја спасиме нашата планета

d

Блог

Бидете во тек со сите новости поврзани со нашата работа, производство и новитети во производите
Кон врвот
Welcome

Купи рециклирано

ДРАГА ПЛАНЕТО НИЕ БИ САКАЛЕ ОД ТЕБЕ ДА РЕУПОТРЕБИМЕ ДЕЛ ОД ТЕКСТИЛНИОТ ОТПАД КОЈ ТЕ НАГРДУВА И ТЕ ТРУЕ.
Следете нѐ на социјалните медиуми